{"image" : "https://www.zantboer.nl/workspace/images/18_rev_01-1434979153.jpg", "title" : "", "thumb" : "", "url" : "" }

Junior Belastingadviseur

Vacature

Plaats: Rotterdam
Uren per week: 32-40
Opleiding: (bijna) afgestudeerd WO Fiscale Economie of WO Fiscaal Recht

 • Wil jij ontwikkelen als specialist in fiscale advisering van dga’s en particulieren met het zwaartepunt op vermogens van EUR 25 miljoen of meer?
 • Ben jij gebrand om door te groeien binnen een gedreven team met open cultuur?

Herken je jezelf hierin? Lees meer over de vacature.

Dit ben jij:

 • Enige ervaring als fiscaal werkstudent
 • Brede belangstelling voor fiscale vaktechniek
 • Uitstekend analytisch vermogen
 • Ambitieus, integer en communicatief vaardig
 • Nauwkeurig, kwaliteitsbewust en kritisch
 • Je beschikt over een gezonde dosis humor

Dit ga je doen:

Als Junior Belastingadviseur bestaat jouw dagelijkse praktijk uit het begeleiden van onze cliënten en hun (zakelijke) belangen. Zeer vermogende cliënten vertrouwen op jou om hen fiscaal te ontzorgen. Je assisteert bij het opstellen van complexe aangiften en adviezen. Je zal je daarnaast veel bezighouden met (integrale) advisering over behoud en overdracht van (familie)vermogen. Jouw werk zal daarbij onder meer bestaan uit het assisteren bij de advisering over de bedrijfsopvolgingsregeling, doorschuiffaciliteiten, schenken, nalaten, echtscheiding en (her)structureren.

Naarmate je jezelf ontwikkelt, krijg je hier steeds meer zelfstandigheid in. Het is voor jou geen probleem om verbanden te leggen en je ziet het als een uitdaging om passende oplossingen aan te dragen. Je kunt goed in teamverband werken en bent in staat om de wensen van de cliënt te vertalen naar onze dienstverlening.

De gevarieerde en meer complexe opdrachten geven uitdaging in je werk. Deze uitdaging bereik je door jezelf te blijven ontwikkelen, vakinhoudelijk én adviesvaardig. Jouw talent is onze kracht!

Dit krijg je:

 • Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, mede door middel van individueel mentorschap en onze inhouse academie voor het behalen van je PE-punten.
 • Doorgroeimogelijkheid naar de functie van Belastingadviseur Manager en verder.
 • Als onderdeel van DRV kun je deelnemen aan bijeenkomsten, congressen en (sportieve) evenementen.
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw ervaring en achtergrond (o.a. pensioenregeling en 28 vakantiedagen).
 • Een gepassioneerde werkomgeving, waar kwaliteit centraal staat en met een hoge mate van betrokkenheid.

Dit is jouw toekomstige werkgever:

In 2005 is Zantboer & Partners B.V. opgericht door Christan Zantboer en biedt vermogende dga’s en particulieren een breed pakket aan diensten op fiscaal en financieel gebied. Onze visie is duidelijk: cliënten voorzien van hoogwaardig fiscaal advies en hen ontzorgen door desgewenst alle fiscale en administratieve zaken uit handen te nemen. Wij staan bekend om onze oplossingsgerichte aanpak. Onze organisatie is open, efficiënt en kent een grote betrokkenheid. We werken vanuit Rotterdam voor cliënten in heel Nederland en daarbuiten.

Sinds 1 juli 2015 is Zantboer & Partners B.V. een zelfstandig onderdeel van DRV Accountants & Adviseurs. Zo behouden wij onze focus en kunnen waar nodig rekenen op de brede ondersteuning van een full service accountants- en adviesorganisatie. DRV is net als Zantboer & Partners nauw betrokken, persoonlijk en heeft uitstekende vakinhoudelijke kennis. Daarnaast werkt Zantboer & Partners nauw samen met andere accountants- en administratiekantoren, advocaten, notarissen en family offices.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Wouter Verstijnen (Managing Director en Fiscalist) via e-mail: w.verstijnen@zantboer.nl of telefoon 010-4212040.

Direct solliciteren?

Heb je interesse in deze functie en wil je direct solliciteren? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in.


Gelieerd aan:

Lid van:

Contact

Zantboer & Partners B.V.
Postbus 8560
3009 AN Rotterdam

Bezoekadres:
Hoofdweg 54
3067 GH Rotterdam

Tel.: +31 (0)10 - 421 20 40
Fax: +31 (0)10 - 421 03 50

E-mail: info@zantboer.nl

KvK: 24369370
BTW: NL813954629B01