{"image" : "https://www.zantboer.nl/workspace/images/18_rev_01-1434979153.jpg", "title" : "", "thumb" : "", "url" : "" }

Vacature: Belastingadviseur/Estate Planner

Plaats: Rotterdam
Uren per week: 32-40
Opleiding: WO Fiscale Economie of WO Fiscaal Recht, eventueel aangevuld met Notarieel Recht

 • Wil jij ontwikkelen als specialist in fiscale advisering van dga's en particulieren met het zwaartepunt op vermogens van €25 miljoen of meer
 • Wil jij als fiscaal specialist deel uitmaken van een gedreven en gespecialiseerd team met een open cultuur?

Herken je jezelf hierin? Dan komen wij graag met je in contact.

Dit ben jij:

 • Circa 2-5 jaar ervaring als (Junior) Belastingadviseur
 • Brede belangstelling voor fiscale vaktechniek
 • Uitstekend analytisch vermogen
 • Ambitieus, integer en communicatief vaardig
 • Nauwkeurig, kwaliteitsbewust en kritisch
 • Je beschikt over een gezonde dosis humor en collegialiteit

Dit ga je doen:

Als Belastingadviseur / Estate Planner bestaat jouw dagelijkse praktijk uit het begeleiden van onze cliënten en hun (zakelijke) belangen. Je signaleert adviesmogelijkheden, schrijft deze adviezen uit en stelt complexe aangiften op. Het is voor jou geen probleem om verbanden te leggen en je ziet het als een uitdaging om passende oplossingen aan te dragen. Je kunt goed in teamverband werken en bent in staat om de wensen van de cliënt te vertalen naar onze dienstverlening.

Als Belastingadviseur / Estate Planner bij Zantboer & Partners zal je daarnaast veel bezig zijn met (integrale) advisering over behoud en overdracht van (familie)vermogen. Jouw werk zal daarbij onder meer bestaan uit het adviseren over de bedrijfsopvolgingsregeling, doorschuiffaciliteiten, schenken, nalaten, echtscheiding en (her)structureren.

De gevarieerde en meer complexe opdrachten geven uitdaging in je werk. Deze uitdaging bereik je door jezelf te blijven ontwikkelen, vakinhoudelijk én adviesvaardig. Vanzelfsprekend bieden wij je hier ruime mogelijkheid toe.

Dit krijg je:

 • Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, mede door middel van individueel mentorschap en onze inhouse academie voor het behalen van je PE-punten.
 • Doorgroeimogelijkheid naar de functie van Belastingadviseur Manager en verder.
 • Als onderdeel van DRV kun je deelnemen aan bijeenkomsten, congressen en (sportieve) evenementen.
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw ervaring en achtergrond (o.a. pensioenregeling en 28 vakantiedagen).
 • Een gepassioneerde werkomgeving, waar kwaliteit centraal staat en met een hoge mate van betrokkenheid.

Dit is jouw toekomstige werkgever:

In 2005 is Zantboer & Partners B.V. opgericht door Christan Zantboer en biedt (zeer) vermogende dga’s en particulieren een breed pakket aan diensten op fiscaal en financieel gebied. Onze visie is helder: cliënten voorzien van hoogwaardig fiscaal advies en hen ontzorgen door desgewenst alle fiscale en administratieve zaken uit handen te nemen. Wij staan bekend om onze oplossingsgerichte aanpak. Onze organisatie is open, efficiënt en kent een grote betrokkenheid. We werken vanuit Rotterdam voor cliënten in heel Nederland en daarbuiten.

Sinds 1 juli 2015 is Zantboer & Partners B.V. een zelfstandig onderdeel van DRV Accountants & Adviseurs. Zo behouden wij onze focus en kunnen waar nodig rekenen op de brede ondersteuning van een full service accountants- en adviesorganisatie. DRV is net als Zantboer & Partners nauw betrokken, persoonlijk en heeft uitstekende vakinhoudelijke kennis. Daarnaast werkt Zantboer & Partners nauw samen met andere accountants- en administratiekantoren, advocaten, notarissen en family offices.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Wouter Verstijnen (Managing Director en Fiscalist) via e-mail: w.verstijnen@zantboer.nl of telefoon 010-4212040.

Direct solliciteren?

Heb je interesse in deze functie en wil je direct solliciteren? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in.


Gelieerd aan:

Lid van:

Contact

Zantboer & Partners B.V.
Postbus 8560
3009 AN Rotterdam

Bezoekadres:
Hoofdweg 54
3067 GH Rotterdam

Tel.: +31 (0)10 - 421 20 40
Fax: +31 (0)10 - 421 03 50

E-mail: info@zantboer.nl

KvK: 24369370
BTW: NL813954629B01